RSSアイコン

求人募集

スレッド別 一覧表示 画像一覧 新規投稿

[24345] キッチンスタッフ募集中 in Butler NEW!

投稿者:Yuheiさん  URL
Butler駅から徒歩一分のカフェにて募集中です‼︎‼︎
私の大切な友人のKimがキッチンハンドもしくはシェフを募集しています。Kimはとても優しくて、勤勉な女性オーナーです☺️フードはアジア系で、コーヒーはスペシャルティーでとても美味しいです✨

From Kim
「We’re a small, friendly café in Butler looking for a reliable cook to join our team!
If you’re confident in the kitchen and can whip up classic breakfast favourites (think eggs, bacon, pancakes, etc.) as well as put together some tasty Asian-inspired dishes, we’d love to hear from you.
Available at least 3 days per week, including one weekend day.」

私はいつもこのカフェを使用しており、彼らの助けになればと思い投稿しました☺️
従業員も気さくで優しく、ダンサーの方が多いです😁
よければフルタイムやパートで探している方、連絡してみてください👌👌
2026/02/18(Wed) 14:11:37 [編集/削除]